21 лютого 2024 23:36

"Полісся" підписало капітана збірної Конго U-23

Полісся підписало капітана збірної Конго U-23 Бореля Томандзото. Про це розповів виконувач обов’язків спортивного директора клубу Володимир Тесля.


“Робота щодо трансферів не зупинялася і продовжується в режимі 24/7. Готові повідомити про підписання 4-річного контракту з капітаном збірної Конго U-23 Борелем Томандзото. Це 21-річний конголезький півзахисник”.

“Як і підписання Габріеля Венделла, це підсилення на перспективу двома талановитими і молодими гравцями. Клуб розраховує на цих гравців в майбутньому і вірить в їхній потенціал. Задля того аби обидва швидше пройшли адаптацію та отримували регулярну ігрову практику, керівництвом клубу було ухвалено рішення відправити гравців в оренду до кінця сезону в Звягель”.

“Також зараз ми працюємо над ще одним трансфером. Тривають перемовини, тому поки без деталей”.

“Женя Морозко — безперечно дуже досвідчений і кваліфікований гравець. Він уже вніс великий вклад у розвиток Полісся. Тому клуб дуже цінує і поважає його. Женя наприкінці минулого року зазнав травми, а потому через відновлення пропустив увесь тренувальний збір. У зв’язку з цим ми намагалися знайти рішення, яке буде найкраще для усіх і для Євгена в першу чергу. Під час перемовин Верес гарантував нам, що зможе надати достатньо ігрової практики для гравця, тобто у Жені буде можливість повернути свою найкращу форму і проявити себе. Тому рішення відправити Морозка в оренду у Верес влаштувало усі сторони”.

Полісся посідає третє місце в УПЛ, набравши 32 очки. У наступному матчі житомирці зіграють із Рухом 25 лютого.


Фото - ФК Полісся