21 лютого 2024 16:28

Тухель хотів би повернутися до Англії після відходу з "Баварії". Невдача у Мюнхені не вплине на його репутацію

Томас Тухель після відходу з «Баварії» хотів би повернутися до Англії.


Як пише The Telegraph, німець хотів би продовжити кар'єру в Англії.

Тухель знає, що нового тренера шукає Ліверпуль, який має намір боротися з Баварією за Хабі Алонсо. Крім того, можливий варіант, коли новий тренер знадобиться «Манчестер Юнайтед». Майбутнє Гарета Саутгейта у збірній Англії також залишається невизначеним.

Тухель був зацікавлений у тому, щоб змінити Саутгейта у збірній Англії після ЧС-2022. Тоді німець був без роботи. Зазначається, що FA буде готова розглянути призначення іноземця, який володіє англійською мовою, коли шукатиме альтернативу Саутгейту.

Як очікується, невдача в «Баварії» не вплине на репутацію Тухеля у футбольному світі, оскільки всі знають, з якими труднощами він зіткнувся в Мюнхені, і враховують той факт, що в «Баварії» невдало себе виявив не лише він. Останнім тренером, який зумів прищепити "Баварії" свої ідеї, вважають Пепа Гвардіолу. Проблеми клубу та збірної Німеччини не вважають збігом.

Зазначається, що Тухель може залишити Баварію і до закінчення сезону. Існує ймовірність, що його звільнять у разі вильоту від "Лаціо" з Ліги чемпіонів.

Томас працював у «Челсі» з січня 2021-го до вересня 2022-го. З ним клуб виграв Лігу чемпіонів, клубний чемпіонат світу та Суперкубок Європи.