19 лютого 2024 15:08
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Виклик Ордеця зруйнує атмосферу у збірній України, його треба забути назавжди"

Колишній гравець збірної України Артем Федецький відповів на запитання, чи потрібно викликати до національної команди захисника «Бохума» Івана Ордеця.


«Стабільний гравець «Бохуму», який обіграв «Баварію»? І що з цього? Тут треба говорити не про футбольні якості, а про людські. Ордець треба забути назавжди. Нехай обіграє хоч збірну світу, нам не треба про неї згадувати.

Його виклик зруйнує атмосферу збірної. Я думаю, Ребров сам це чудово розуміє. Ордець не потрібно навіть згадувати. Він із Волновахи, яку росіяни знищили, а його контракт досі належить московському «Динамо» і свою позицію щодо війни він чітко не висловив. Таких людей слід забути. Нехай живе своїм життям, яке його влаштовує. Він точно не потрібний Україні», – сказав Федецький.


Ордець перейшов до «Бохума» після того, як скористався правилом ФІФА і призупинив контракт із московським «Динамо». Він не грав за російський клуб після початку повномасштабної агресії, але й досі перебуває на контракті з «Динамо». Угода діє до 2024 року.

+