18 лютого 2024 12:15

"Галатасарай" хоче позбутися Тете: агент екс-гравця "Шахтаря" назвав мотивацію турецького клубу

Фото - ua.depositphotos.com


Журналіст Хорхе Нікола розповів про свою розмову з агентом вінгера Галатасарая Тете – Пабло Буено – щодо можливого трансферу бразильця до Палмейрасу.


«Пабло продовжує наполягати на тому, що шансів на правочин немає. Не в останню чергу тому, що Тете має контракт на 4,5 мільйони євро без податків за сезон у Туреччині. Це дорівнює двом мільйонам реалів на місяць, не враховуючи податків. Космічна зарплата».

Нікола пояснив, чому Галатасарай хоче активно позбутися такого гравця як Тете. Все через фінансові проблеми у віце-президента Галатасараю.

«Пабло розповів нам одну закулісну історію. У віце-президента Галатасараю поліція заарештувала деякі активи. Адже саме ця людина вкладає гроші в Галатасарай. Внаслідок цього кроку кілька гравців із найвищими зарплатами почали розглядатися як претенденти на продаж».

Також журналіст зазначив, що якщо Тете і змінить клуб у наступне трансферне вікно, то це точно не представник бразильського чемпіонату.

«Для Бразилії шансів на угоду немає. Якщо Тете і піде, то тільки наступне трансферне вікно в один із клубів європейського футболу», – наводить слова Миколи Portal Goleada.

Тете перейшов до Шахтаря з Греміо за 15 млн євро взимку 2019 року. У складі донеччан вінгер зіграв 108 матчів, у яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач.