16 лютого 2024 11:39

У "Барсі" цінують німецьку тренерську школу. Флік, Тухель, Нагельсманн та Клопп – кандидати

"Барселона" схиляється до того, щоб призначити німецького тренера після виходу Хаві.


Нагадаємо, наприкінці січня Хаві оголосив, що залишить каталонський клуб після закінчення сезону.


Як пише Mundo Deportivo, у «Барселоні» розглядають кандидатури одразу чотирьох німецьких тренерів.


Один із них – Хансі Флік, який взяв требл із «Баварією». Нещодавно він змінив агента, тепер його інтереси представляє Піні Захаві, який має близькі стосунки з президентом «Барселони» Жоаном Лапортою. Крім того, Захаві – агент Роберта Левандовського. Флік запропонував свої послуги «Барселоні» та знає, що клуб зацікавлений у його запрошенні. При цьому Гансі, який уже якийсь час вчить іспанську мову, хоче ще трохи почекати з остаточним рішенням про майбутнє, щоб оцінити всі пропозиції, які отримає. Зазначається, що над поверненням Фліка працює і «Баварія», яка незадоволена Томасом Тухелем.


Тухель – ще один кандидат на пост тренера Барселони. У нього дуже добрі стосунки із Захаві, і він теж запропонував себе каталонському клубу, розуміючи, яким хистким стало його становище у «Баварії».

Крім того, обговорюються кандидатури тренера збірної Німеччини Юліана Нагельсманна та Юргена Клоппа, який залишить «Ліверпуль» після закінчення сезону.

У «Барселоні» високо цінують німецьку тренерську школу, особливо Лапорта. На користь Фліка говорить той факт, що зараз він без клубу, а також має великі трофеї. Крім того, у "Барсі" знають, що він дуже зацікавлений у цій роботі.