14 лютого 2024 17:10

"Лунін – найкращий воротар світу". Уболівальники "Реала" боготворять українця

"Реал" виграв у "РБ Лейпциг" 1:0 у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але головним героєм став не Діас, який забив єдиний гол, а Андрій Лунін, який провів неймовірний матч. Українець багато разів рятував "Реал", зробив кілька видатних сейвів, а також діяв настільки надійно та впевнено, що змусив усіх говорити про себе після закінчення матчу. Навіть Карло Анчелотті, який скупий на оцінки і досі не вирішив, чи має Андрій бути основним воротарем, назвав цей матч найкращим для Луніна з того часу, як італійський тренер працює у "Реалі". Статистичні портали також високо оцінили гру українця, а вболівальники мадридського клубу боготворять Андрія і вже сумніваються, що Куртуа буде номером 1 після повернення.


"Лунін – найкращий воротар світу", - уболівальники "Реала" боготворять українця - изображение 1


Щоб зрозуміти, наскільки добре зіграв Лунін, достатньо згадати про те, що Андрій став першим воротарем у виїзному матчі на стадії плей-оф Ліги чемпіонів з 2013 року, який здійснив 9+ сейвів і при цьому не пропустив жодного голу. Востаннє таке вдавалося великому Буффону у матчі із "Селтіком" у Шотландії 11 років тому.


Nivelaso: Великий воротар команди. Лунін доводить, що він гідний "Реала" і недаремно Флорентіно Перес мріє залишити українця у Мадриді.


Arias: Коли у твоїй команді є Лунін, а ти хочеш поставити Кепу, це ніби в тебе є в команді Мбаппе, але ти хочеш поставити гравця з дубля. Логіки в цьому немає. Сподіваюся, що Анчелотті сьогодні усвідомив свої помилки і більше не знущатиметься над українцем.


Rueda: Тут була група людей, яка говорила, що Лунін та Кепа були на одному рівні, тому Анчелотті змушений ставити по черзі кожного воротаря. Бідолашні ідіоти, сьогодні вони точно не з'являться на сайті.


Domingo: Якби не Лунін, то сьогодні "Реал" програв би, тому довелося б намагатися все виправити в Мадриді. Українець подарував нам цю перемогу, слід визнати, що він перебуває на дуже високому рівні зараз.


Siste: "Реал" - великий клуб. Але не лише через свою історію, як цим пишаються деякі інші команди. "Реал" завжди буде найкращим, бо у нас є стратегія, бачення того, як команда має розвиватися. А Лунін – це ідеальний приклад такої стратегії. Номінально другий воротар після Куртуа в потрібний момент зміг стати основним і витягує "Реал" у багатьох матчах. У кого ще у світі є такі "запасні" гравці?


Hala_Madrid: Цікаво, що це перший матч Луніна у плей-оф Ліги чемпіонів. І відразу ж цей матч стає найкращим для українця за наш клуб! Дев'ять сейвів за гру – це феноменальний показник. Для "Реала" все б закінчилося дуже погано, якби не українець.


Karlitos: Анчелотті, гравці "Реала", журналісти, уболівальники – усі захоплюються Луніним. І лише жалюгідні вболівальники "Барселони" намагаються звинуватити "Реал" у роботі з арбітрами. Хоча гол був справедливо скасований. Хлопці, просто подивіться огляд матчу і заздріть тому, що у нас є такі великі гравці, як Лунін.


Mallo: Особливої згадки заслуговує Лунін. Українець провів найкращу гру з того часу, як виступав за "Реал Мадрид". Говорити про всі переваги Луніна немає сенсу, можна просто сказати, що він феномен.


Castellano: Який великий воротар Лунін і як погано з ним вчинив "Реал", підписавши Кепу і відправивши українця на лаву запасних. Це неймовірно, коли у твоїй команді є великий гравець, а ти не даєш йому грати.


SoyDios: Лунін – найкращий воротар світу. Саме зараз це не перебільшення, а правда. Назвіть мені ще одного голкіпера, який грав би так добре останнім часом. Куртуа та Тер Штеген травмовані. Обидва великі гравці, але ніхто не знає, як вони гратимуть після травми. Ноєр вже давно повинен йти на пенсію. Доннарумма? На жаль, але він так і не став великим. Решта – просто хороші воротарі: Аліссон, Меньян, Едерсон. Але всі вони помиляються. А Лунін грає практично без помилок. І точно без таких помилок, як це нещодавно сталося з Аліссоном.


Ferbi: Якщо після цього матчу Анчелотті посміє хоч раз поставити Кепу до основного складу, то я перший вимагатиму звільнити італійського тренера. Ми не можемо втратити такого неймовірного гравця лише через те, що Анчелотті з якихось причин недолюблює українця.


San_Logan: В черговий раз Лунін довів, що він один із найкращих воротарів сучасного футболу. Деякі сейви були просто неймовірними. На жаль, але "Реал" не заслуговував сьогодні виграти. Анчелотті має дякувати Луніну за цей результат.


Corso: Божевільний воротар, у хорошому розумінні. Здійснив 9 сейвів, із них 5 у штрафному майданчику. Декілька разів врятував команду від голів, 85% точності передач. Якщо Лунін не найкращий гравець матчу, то хто?


TiRoMo: Приємно виграти першу гру у "РБ Лейпциг", але... 1. Нам потрібно краще грати в обороні. Сьогодні команда постійно давала бити по воротах. Пощастило зберегти нічийний результат, але завдяки неймовірній грі Луніна. 2. Нам потрібно краще переходити з оборони в атаку та навпаки. 3. Анчелотті час публічно визнати, що Лунін – номер один у "Реалі".


Nitrosa: Лунін вже увійшов в історію "Реала", оскільки повторив досягнення Куртуа та Касільяса. Але українець молодий і цілком може стати найкращим воротарем в історії "Реалу". Він має потенціал грати ще років 10 на найвищому рівні.


ElMejorClub: Два найкращі воротарі сучасного футболу грають за "Реал" - Куртуа та Лунін. Коли бельгієць видужає, це буде неймовірна боротьба за місце в основному складі. Мабуть, у жодного клубу в історії футболу не було одразу двох таких сильних воротарів одночасно.


Don_B: Лунін показує, що він чудовий воротар, і дуже молодий, так що він має багато можливостей для вдосконалення. Зараз Лунін точно входить до топ-3 найкращих у світі. Куртуа теж був би у цьому списку, але цілий рік без футболу не може пройти непомітно. Тим не менш, Куртуа ще може пограти 3-4 роки. Я хотів би, щоб українець залишився, але для його ж добра найкраще, що він може зробити, це провести найкращий період у "Реалі" зараз, щоб великий клуб рівня "Баварії" чи "Ліверпуля" міг підписати його. Анчелотті залишається в "Реалі", а це означає, що коли бельгієць видужає, він у будь-якому разі буде основним у королівському клубі.


Coronel: Команда завжди була на боці Луніна. Усі лідери "Реала" підтримували українця та вимагали від Анчелотті ставити Андрія до основного складу. Тренер може обдурити журналістів чи вболівальників, але не може обдурити гравців, які добре знають ситуацію всередині команди. Сьогодні Лунін показав чому вся команда на його боці.


Shuker: Якби сьогодні на полі був Кепа, то ми програли б. Невже Анчелотті готовий пожертвувати результатом заради своїх незрозумілих принципів? Лунін найкращий у "Реалі", найкращий в Іспанії, найкращий у Європі та світі.


Aldair: Лунін - ідеальний воротар. У сучасному футболі голкіпер має вміти все: грати на виході, грати на лінії, віддавати точні передачі, починати атаки, рятувати команду та вселяти впевненість у захисників. Лунін має все, щоб бути кращим воротарем у Європі, а то й у світі. Мати такого великого гравця у команді – це справжнє щастя.


Fidez: Лунін заслуговує бути найкращим воротарем у Європі, отримувати постійно нагороди та входити до символічних збірних. Але всі розуміють, що у найближчі два-три роки основним у "Реалі" буде Куртуа. Тому що наш тренер – це Анчелотті. Мені буде боляче, якщо Лунін піде, але так буде краще для нього самого.


Villanueva: Зараз так смішно згадувати, як деякі хвалили Кепу і заявляли, що він буде кращим за Луніна. Краще за воротаря, який оновлює рекорди, рятує команду, грає найкраще в "Реалі" і при цьому найскромніший і тихіший хлопець. Де ви, шанувальники Кепи?


Soprano: Сьогодні я з подивом для себе зрозумів, що вже не чекаю на повернення Куртуа. Вірніше, я буду радий, якщо бельгієць якнайшвидше одужає, але чи не краще залишити Луніна в основному складі? Українець – це не просто фантастичний воротар. Він молодий і може надовго закрити цю позицію у "Реалі". Якщо ж він не гратиме, то не прогресуватиме. А ми бачимо, який неймовірний потенціал у Луніна. Флорентіно Пересу настав час зустрітися з Анчелотті і дати йому зрозуміти, що український воротар – це не тільки майбутнє, але вже й сьогодення "Реала". І він має бути номером один у нашій команді.