13 лютого 2024 22:01

Мауріціо Саррі: "У таких клубів, як "Баварія", можуть бути погані дні в лізі, але в ЛЧ вони не помиляються. "Лаціо" намагатиметься перемогти за будь-яку ціну"

Мауріціо Саррі поділився очікуваннями від матчу із «Баварією».


«Ми повинні показати ентузіазм та впевненість у собі. Це гарна гра і ми хочемо перемогти. Ми постараємося зробити це за будь-яку ціну. Коли нам доводиться боротися, ми маємо робити це разом. Труднощі будуть, але ми маємо їх подолати. Вони неминучі в іграх проти таких клубів, як Баварія. Ми маємо грати протилежно тому, що було проти «Інтера» у Суперкубку Італії.

Не варто забувати, що це гра, тому ми маємо отримувати задоволення. Це не означає, що ми поставимося до неї легковажно – тоді це буде не смішно. Ми не повинні забувати, що ми привілейовані, адже ми грали б у футбол навіть безкоштовно.

Я чекаю на сильну «Баварію». У таких клубів можуть бути погані дні в чемпіонаті, але в Лізі чемпіонів вони не припускаються помилок. Багато років тому я готувався до гри проти мадридського «Реала» і дивився деякі їхні матчі у лізі, але відчуття під час матчу були зовсім іншими», – сказав головний тренер «Лаціо».