13 лютого 2024 21:24

Ачербі не покарали за середній палець фанатам "Роми". Аллегрі оштрафували на 10 тисяч євро за неповагу до суддів після матчу з "Удінезе"

Франческо Ачербі не було покарано за образливий жест на адресу фанатів «Роми».


Повідомлялося, що прокуратура Федерації футболу Італії (FIGC) розпочала розгляд щодо захисника «Інтера» за середній палець, показаний уболівальникам «Роми» після зарахованого голу в матчі Серії А (4:2). Як передає Football Italia, жест Ачербі визнали відповіддю на образливі вигуки вболівальників римлян, які стосуються виявленого у футболіста в 2013 році раку яєчок.

Найбільший штраф серед клубів за підсумками 24 туру Серії А отримав «Мілан» – клуб оштрафували на 8 тисяч євро за образливі кричалки вболівальників на адресу судді та вболівальників суперника. "Інтер" за аналогічне порушення оштрафовано на 4 тисячі євро.

Найбільший штраф у минулому турі отримав головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Алегрі – з нього стягнули 10 тис. євро за неповажні коментарі на адресу суддів, зроблені в роздягальні після матчу з «Удінезе». Його помічник Сімоне Фоллетті був дискваліфікований на один матч.

Також повідомляється, що під час сьогоднішнього засідання не було розглянуто справу Сімоне Індзагі. Раніше стало відомо, що FIGC розпочала розслідування щодо головного тренера «Інтера» через передбачуваний дзвінок у роздягальню під час перерви матчу з «Ромою», який Індзагі пропускав через дискваліфікацію.