12 лютого 2024 21:39

"Футболісти шукають кращої долі": Циганик повідомив про великі проблеми клубу Прем'єр-ліги, який двічі вигравав Кубок України

Одеський Чорноморець, який свого часу двічі ставав володарем Кубка України, наразі переживає далеко не найкращі часи у власній історії клубу.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, що Чорноморець, який очолює Роман Григорчук, наразі має чималі проблеми


«Проблеми серйозні у Чорноморця. Мені шкода Григорчука, що він наразі працює в таких умовах, оскільки футболісти шукають собі кращої долі.


Так, у них є контракти, але якщо вони знаходять собі кращі варіанти, то сенсу тримати цих футболістів під замком немає ніякого, бо вони не гратимуть».

Циганик сумнівається в тому, що після відновлення чемпіонату команда Григорчука зможе продовжувати демонструвати яскравий футбол та непогані результати.


«Думаю, що Чорноморцю буде складно втримати темп, який він мав перед початком сезону та на початку сезону, коли команда дійсно показувала яскравий футбол та претендувала на найвищі місця.


Але там і судді вклинилися дуже непогано і, безперечно, ситуація там склалася зараз не дуже хороша», – зазначив журналіст в етері програми «Циганик LIVE».