12 лютого 2024 20:48

У Яремчука виникли проблеми: в Іспанії розповіли, що сталося з нападником "Валенсії"

Іспанське видання повідомило свіжі новини стосовно нападника національної збірної України Романа Яремчука, що виступає за іспанську Валенсію.


У неділю, 11 лютого, Валенсія поступилася Лас-Пальмас (0:2) у матчі 24-го туру іспанської Ла Ліги. Форвард національної збірної України Роман Яремчук всю гру провів на лаві для запасних.

За повідомленням Mundo Deportivo, головний тренер Валенсії Рубен Бараха віднині може розраховувати на 28-річного нападника, який у понеділок тренувався у загальній групі після проблем зі здоров'ям.


«Бараха знову може розраховувати на Яремчука, який не потрапив до стартової одинадцятки минулої суботи через те, що «захворів на грип та мав підвищену температуру», і який тренувався в понеділок без жодних труднощів».

Бараха не наважився випускати Романа у грі з Лас-Пальмас, давши таким чином Яремчуку повноцінно відновитися від хвороби.


«Таким чином, тренер відновив українця, хоча все ще не може розраховувати на Тьєррі Рендаля, який працював у тренажерному залі, відновлюючи м'язи внутрішньої литки та Дієго Лопеса, який минулого тижня переніс операцію на лівій вилиці».