8 лютого 2024 22:45

Перес ухвалив важливе рішення щодо підписання голкіпера після слів Луніна

У ніч проти 8 лютого іспанське видання El Chiringuito TV опублікувало міні-інтерв'ю з українським голкіпером мадридського «Реала» Андрієм Луніним.


Лунін підтвердив, що його контракт з королівським клубом розрахований до завершення сезону 2024/25 і хоче залишитися в команді.

Останнім часом ходили чутки, що керівництво «вершкових» має намір підписати нового воротаря в літнє трансферне вікно як дублер Тібо Куртуа, який має відновитися ближче до завершення кампанії 2023/24. Зокрема йшлося про Давида Де Хеа.

Проте, за інформацією іспанського видання Dond Diario, президент "Реала" Флорентіно Перес відмовився від ідеї підписання ще одного кіпера.

Перес провів зустріч із Луніним після поєдинку Ла Ліги з «Атлетико», на якій Лунін виявив бажання залишитися в клубі, а ключовим моментом для ухвалення такого рішення для Переса став той факт, що Андрій публічно заявив, що хоче продовжувати захищати кольори «Реала».

Таким чином, Кепа Аррісабалага залишить мадридський клуб влітку, його оренда з «Челсі» не буде продовжена. Лунін та Куртуа конкуруватимуть за місце у воротах наступного сезону.

Крім того, джерело зазначає, що третім кіпером основної команди може стати українець Ілля Волошин, який зараз тренується з молодіжними командами, або Фран Гонсалес.