8 лютого 2024 20:20

"Виграв тільки Путін". Фурса відреагував на відставку Залужного з поста Головнокомандувача ЗСУ

Публіцист та фінансовий експерт Сергій Фурса у своєму Facebook висловився про звільнення Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ.


"Залужний звільнений. Найбільша помилка з часів повномасштабного вторгнення зроблена. Удар по стійкості нанесено. Власними руками.


Коли між власними політичними амбіціями і державою ти обираєш власні політичні амбіції, то ти не тільки створюєш ризики для держави, але й руйнуєш будь яке своє політичне майбутнє.

Нажаль, саме таким був рецепт поразки України в усіх попередніх війнах з Росією. Нажаль саме так поводились українські очільники 100-ліття тому...

І так, якби я був російським агентом впливу, то за останні кілька місяців мені вдалося б майже неможливе. Одночасно викликати протистояння влади з журналістами, бізнесом, а тепер і з військовими. Не вистачає тільки політичних репресій. Атака на журналістів, атака на бізнес, звільнення військового з найбільшим кредитом довіри. І це на тлі втоми суспільства і необхідності збереження підтримки наших західних партнерів. Бінго.

Коли в кінці 2023 року суспільство потрапило у психологічну яму, була побоювання, що люди почнуть робити щось, що буде шкодити державі. Суспільство витримало. Суспільство проявило зрілість. Але виявилось, що хвилюватись треба було не про суспільство.

Від звільнення Залужного хтось виграє. Його імʼя Володимир. Але не Зеленський.

Сьогодні ми всі в Україні програли. Виграв тільки Путін", - написав Фурса.