7 лютого 2024 10:30

Лапорта та Деку не можуть дійти згоди щодо нового наставника "Барселони"

Президент "Барселони" Жоан Лапорта та спортивний директор команди Деку не можуть дійти згоди щодо наступного головного тренера клубу.


Як повідомляє AS, Лапорта хоче запросити перевіреного досвідченого тренера, здатного мотивувати команду, а Деку віддає перевагу тренеру нижчого рангу, який уміє адаптуватися до ситуації та хоче зробити крок уперед у своїй кар'єрі.


Повідомляється, що головним кандидатом президента є Ганс-Дітер Флік, а спортивного директора - Сержіу Консейсау. Перевагою Фліка є те, що він безробітний, тому "Барселоні" не потрібно витрачати кошти на викуп контракту тренера. Зазначалося, що Флік уже почав вивчати іспанську.


Також Лапорта пропонує Томаса Тухеля, Юліана Нагельсмана і два варіанти своєї мрії - Хосепа Гвардіолу і Юргена Клоппа. Як раніше повідомлялося, президент "Барселони" планує почати переговори з тренером "Ліверпуля", незважаючи на заяву німця про те, що він візьме відпустку мінімум на рік. А сам німець не проти відмовитися від перерви в кар'єрі заради каталонського клубу.