6 лютого 2024 08:57

Гравець збірної Португалії підозрюється у сексуальному насильстві. Буде суд

31-річний півзахисник іспанського футбольного клубу «Бетіс» та збірної Португалії Вільям Карвалью підозрюється у сексуальному насильстві.


Про це повідомляють португальські видання з посиланням на Ok Diario, в якому йдеться, що справа гравця буде заслухана в суді у вівторок, 6 лютого, вранці.

За даними джерела, все сталося в серпні минулого року в Севільї. Гравця звинувачують у тому, що він запросив можливу жертву, яка мешкає на Ібіці, відвідати столицю Андалусії. Дівчина прибула в аеропорт, а потім зустріла Вільяма в ресторані, після чого поїхала до нічного клубу. Наступного дня, за твердженнями, жінка прокинулася зі слідами насильства на тілі.

Скарга була подана в Unidad de Atención a la Familia y Mujer (UFAM), і, за даними Ok Diario, у справі йдеться, що гравець змушував її до сексуальних стосунків і що жертва «прекрасно пам'ятає побої від Вільяма на її тілі».

Все сталося у відомому готелі міста, і є зображення з камер готелю, які свідчать про прибуття Вільяма Карвалью і заявника в ранні години. Проте, за інформацією газети, за дві години гравець збірної Португалії поїхав.

Враховуючи серйозність та зміст скарги, Вільяма повідомили про необхідність з'явитися до Інструкційного суду номер дев'ять у Севільї для розгляду справи про можливе зґвалтування.

«Зважаючи на заходи, про які йдеться, Вільяму Сільве де Карвалью пропонується з'явитися в суд 6 лютого о 9:30 ранку для надання свідчень, з інформацією про його права і з відомим що, якщо він не з'явиться, може бути відданий наказ про його арешт, відправивши відповідний лист до UFAM, щоб він міг приступити до роботи з повною належністю особи, щодо якої ведеться розслідування, а також її виклику для проведення узгодженої перевірки», – пише суддя Марія Анхелес Кортес Віда.

19 січня Карвалью відзначився за «Бетіс» у матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти «Осасуни» (2:2), однак його команда вибула з турніру в серії післяматчевих пенальті - 2:4.