5 лютого 2024 18:20
2

"Очікування на перехід центрального захисника". Циганик розповів про трансферні плани "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик розповів про трансферні плани київського «Динамо».


«Разом з «Динамо» перебуває президент клубу Ігор Суркіс. Він у розташуванні «Динамо» в Туреччині, він стежить. Поки що на даному етапі нових футболістів немає. В принципі, знову ж таки, йде очікування на трансфер центрального захисника. Я так розумію, що йдуть перемовини, і вони дуже складні. Були моменти, коли вже домовлялися з футболістом, але родина була проти. Інші захотіли дуже великі гроші, які не відповідають кваліфікації цих футболістів. Насправді є певні питання.


Але при цьому всьому абсолютно спокійний Олександр Шовковський. Він вважає, що навіть в тому складі, в якому є зараз центральна ланка захисників – там є Сирота, є Дячук, є Попов, є молодий Михавко, якому зараз видається багато авансів... Тому, в принципі, не є критичною ця історія. Більше особливо ніяких футболістів не шукається, тому що укомплектований склад «Динамо».


Є досвідчені гравці, чекають на повернення Ярмоленка. Склад, який повинен вигравати чемпіонство – така думка у президента «Динамо». Таке стоїть головне завдання. Якщо куплять центрального захисника – буде добре, не куплять – будуть виходити з того, що зараз є. Але шукають і придбати центрального захисника збираються, бажано лівоногого», – розповів Циганик.

Знову цей оракул намагається попасти пальцем в небо ! Напевно Ігорюня бабосів підкинув, щоб той "ванганув".
Те, що в нас проблеми з грошима було відомо вже давно. Але до останнього надіявся що це дід принципово не хоче нікого підписувати чи змінювати. Але тепер розумієш, що по грошах ми на рівні середняка УПЛ. І перемога в УПЛ з кожним сезоном буде віддалятись від нас. Ех, веселі часи нас чекають.