5 лютого 2024 16:03

Іспанські ЗМІ винесли вердикт Луніну за пропущений гол від "Атлетіко": журналісти зійшлися в проблемі українця

Іспанські журналісти оцінили виступ голкіпера Реалу Андрія Луніна у грі проти Атлетіко (1:1) у рамках 23-го туру Ла Ліги.


Майже усі зійшлися у думці, що українець невпевнено зіграв на виходах.

Defensa Central – 7

«Лунін знову виступив на дуже хорошому рівні, відповівши на довіру Анчелотті. Щоразу, коли йому доводилося втручатися в гру, він робив це з великою впевненістю, що було дуже необхідно з огляду на слабкість оборони. Однак він виявився безсилим, коли гості все ж таки зрівняли рахунок».

Marca – 4

«Лунін не був здатний завадити забити гол Маркосу Льоренте. Раніше він відбив удар головою Акселя Вітселя, який упіймав його у напівпозиції. Також українець допустив удар Стефана Савича, ще раз показавши проблеми у грі на виходах. Ця «хвороба» не закриває дискусію по основному кіперу».

АS

«Врятував у першому після удару головою Вітселя. Вихід Луніна був не найкращим, але він зробив сейв на рефлексах. Раніше він без особливих сил відбив удар Альваро Морати. Він мало що міг зробити у моменті із пропущеним голом від Льоренте. Хоча, якби агресивно вийшов з воріт, міг би завадити».

Mundo Deportivo

«Він не надавав впевненості своїй обороні та страждав у грі на виходах. Був дуже м’який у своїх виходах з воріт. Міг би зробити більше у моменті із пропущеним голом».

Лунін в цьому сезоні провів за Реал 15 матчів, у яких пропустив 13 голів (шість зустрічей «на нуль»);