3 лютого 2024 12:00

"Минай" зможе проводити матчі Прем'єр-ліги вдома. УАФ винесла рішення щодо освітлення на закарпатських стадіонах

Наприкінці 2023-го року УАФ проінформувала керівництво стадіону "Авангард" в Ужгороді, а також керівництво клубу "Минай", що до першого лютого на аренах повинне бути освітлення у робочому стані. Ця тема набула додаткової актуальності після не зіграного у Минаї матчу між місцевою командою та київським "Динамо" у грудні 2023-го року.


Нагадаємо, що на "Минай-Арені" взагалі немає системи освітлення, на стадіоні "Авангард" в Ужгороді вона є, але не працює.


Сьогодні, третього лютого 2024-го року, адміністрація "Авангарду" опублікувала лист від УАФ, в якому йдеться про те, що в списку акредитованих на другу частину сезону 2023/24 стадіонів не відбудеться змін. Тобто, попри недоліки з освітленням, "Минай" зможе приймати своїх суперників вдома, на стадіоні в передмісті Ужгорода. Також функціональним буде стадіон в обласному центрі, який є резервним для "Зорі", і на якому у першій частині поточного розіграшу УПЛ свої домашні матчі проводив "Дніпро-1".


Минай зможе проводити матчі УПЛ вдома. УАФ винесла рішення щодо освітлення на закарпатських стадіонах - изображение 1


Фото - Адміністарція стадіону "Авангард" (Ужгород)


Перший матч рівня УПЛ у 2024-му році на Закарпатті планують зіграти у дев'ятнадцятому турі. Базова дата – друге березня ("Минай" – "Металіст 1925").