31 січня 2024 21:07

Почеттіно про Кайседо: "Згадайте перехід Зідана або Кака в "Реал" за величезні гроші. Зінедін став показувати свою гру лише через 7-8 місяців, тому що очікування колосальні, а адаптація складна"

Маурісіо Почеттіно заступився за Мойсеса Кайседо, який критикує.


«Згадайте перехід Зідана або Кака в «Реал». За них заплатили величезні гроші. Зідан був 26-27 років. Здається, у нього пішло 7 чи 8 місяців на те, щоб почати показувати свою гру, бо очікування колосальні, а адаптація важка. Тиск колосальний.

Мойсес пропустив передсезонну підготовку, мав проблеми на тлі перельотів до збірної. Занадто багато факторів уповільнювали його адаптацію до команди. Але немає жодних сумнівів у тому, що в нього є дані для того, щоб бути одним з найкращих півзахисників АПЛ.


Ми живемо в інший час. Якщо, як «Баварія», ви платите 100 млн фунтів за Харрі Кейна, який 10 років був найкращим бомбардиром АПЛ, неможливо уявити, що він перейде до іншої ліги і перестане забивати.

Зараз же йдеться про покупку хорошого футболіста, який має потенціал для того, щоб бути одним із найкращих на своїй позиції. Деколи в умовах конкуренції за одного гравця з іншими клубами доводиться платити», – заявив головний тренер «Челсі».