31 січня 2024 09:47
4

Колишній форвард "Динамо": "Я відмовився від переходу в "Наполі" заради трансферу в Україну, тепер шкодую про це"

Андре, колишній нападник «Динамо» розповів, що відмовився від «Наполі» в 2010 році, до прибуття Кавані в Італію: «У минулому я мав пропозицію з Німеччини, «Наполі» та «Динамо» Київ. Останній варіант був найкращий в економічному відношенні, кращим ніж в "Наполі", але ми розмовляли з італійським клубом. Проблема в тому, що я навіть не знав, де знаходиться Неаполь, я ніколи про нього не чув».


Потім він додав: «Менеджер «Наполі» сказав мені, що там був пляж. Я сказав йому, що це теж є у Кабо Фріо (курорт в Бразилії). Вони запропонували мені поїхати до Неаполя, що мені б сподобалося, оскільки це місто було неймовірним. Але я сказав ні, що б я робив у Неаполі? Їду в Україну, сказав я, ще й тому, що неаполітанська пропозиція була низькою. Я не пішов, а Кавані пішов замість мене».


«Згодом я був у Неаполі зі своєю дружиною і сказав їй: «Якщо я скажу тобі щось, ти не повіриш… Я не хотів приїжджати сюди, тепер я хочу жити тут…», - сказав Андре.

то як грав цей футбольор то це взаїмно. краще б тебе взагалі не купували
Играть в футбол надо уметь
Сховати
olur, згоден, так як він грає після відходу з Динамо, свідчить про те що, якщо б він перейшов в Наполі, то зараз шкодував, що відмов Динамо.
Сховати
Ватель, це так, але напевно в ньому все-таки було щось, чого він не зміг реалізувати.