30 січня 2024 11:18
1

Луніну залишилося не довго: відомо, на які матчі "Реалу" має повернутися до гри Куртуа

Основний голкіпер Реалу Тібо Куртуа може повернутися до складу команди Карло Анчелотті з лазарету вже у квітні. Для українського стража воріт королівського клуба Андрія Луніна це означає, що він найпевніше знову надовго сяде на лаву запасних.


За інформацією іспанського журналіста Мігеля Анхеля Діаса, якщо все піде за планом лікарів та реабілітологів мадридського Реала, то основний воротар вершкових Тібо Куртуа знову гратиме на останньому рубежі команди Карло Анчелотті вже у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.


Зважаючи на такі новини, Андрій Лунін ризикує знову стати вічно запасним, не зважаючи на те, що українець у цьому сезоні майже виграв боротьбу за місце у старті в іспанця Кепи Аррісабалаги.


Перші матчі 1/4 фіналу ЛЧ заплановано на 9-10 квітня. Щоправда до цієї стадії Реалу ще потрібно пробитися. В 1/8 королівському клубу потрібно буде зломити супротив міцного РБ Лейпцига.

Перший матч проти німецького клубу, на виїзді, пройде вже 13 лютого. Матч-відповідь заплановано на 6 березня.

Раніше травня Тібо не повернеться! Якщо Лунін буде основним та стабільним то шанс є залишити місце за собою до кінця сезону!