29 січня 2024 20:39
5

Джерела: ОП розглядає відставку Залужного. Але указу ще немає

Анонімні Telegram-канали і окремі політики почали писати про начебто звільнення головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, проте указу про це немає.


Джерело: співрозмовники УП в РНБО, Міноборони, ОП, СБУ, повідомлення Міноборони України

Деталі: Одне із джерел в РНБО повідомило: "Його (Залужного - ред.) викликали і запропонували іншу посаду. Можливо послом кудись підеш. Він відмовився. Указу немає".

Також станом на 19:40 на сайті Офісу президента немає указу про звільнення.

Частина співрозмовників дотичних до Ставки Верховного головнокомандувача заперечила звільнення Залужного.

Джерела в ОП станом на 19:30 також повідомили що це неправда.

В Telegram-каналі Міноборони України о 19:41 з'явилося повідомлення: "Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: Ні, це неправда".

"Інтерфакс-Україна" зіславшись на джерела повідомило, що домовленість про можливе звільнення Залужного "було досягнуто під час зустрічі Залужного з президентом Володимиром Зеленським".


Фото: "Суспільне"

Адміни , не перетворюйте сайт на жовту пресу , якщо немає фактів , то не пишіть усіляку фігню засновану на якійсь маячні !
Сховати
Иван, Ти подивись! Як треба було разаняти про "липецкаю фабрику", "тарговлю на крави", то ці "жовті" джерела не заважали, якщо ж хтось вказує на косяки ларечників та найвеличнішого "лідора" сучасності, то це зрада і "не на часі". Тількі ідіоти можуть не здогадуватись, що від ціеї новини тхне сморідом ОПешного кубла. Размовляюча жопа ЗЕрмака, Безумна, вже висралась, з цього приводу в Телеграм.
Сховати
Santos, петя заспокойся,а то цукерки не дадуть
Сховати
SERG4444, Все на що здатна "зеботва", коли їм задають питання стосовно зашкварів "боневтіка" і його ОПГ "квартал 95", це бовкнути:"а от у Петі..." Якщо інтелекту хватає тільки на те щоб відповідати в стилі "сам дурак", то про що взагалі можна размовляти?
Сховати
Santos, порохобот і його 23% який iq і інтелект на рівні 0