28 січня 2024 09:48
2

Даріо СРНА: "Полісся", "Кривбас", "Рух", "Металіст 1925" та "Динамо" - це конкуренція, яка зробить усіх сильнішими"

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Даріо Срна оцінив перспективи українського футболу:


"Дивіться, навіть у нинішній ситуації, коли триває війна, "Шахтар" купує серйозних футболістів. "Полісся" посилюється, "Кривбас" посилюється, "Рух" теж, "Металіст 1925", "Динамо" (Київ) – це конкуренція, яка нас підніме та зробить усіх сильнішими.

Конкуренція дає якість. Сьогодні я також хочу привітати Андрія Шевченка, легенду українського футболу, нашого друга, який став президентом УАФ. І я переконаний, що він та його команда також принесуть дуже велику користь розвитку українського футболу, розвитку дитячого футболу та футбольній інфраструктурі. У такій ситуації ми маємо бути разом і робити все для перемог України скрізь", - сказав Срна.
Особливо Металіст 1925. Я подивися їх останній спаринг і співчуваю Гармашу, бо команда грає взагалі без півзахисту, луплячи мяч вперед на 40 метрів через своіх і чужих на Борячука і Юсова, а позаду суцільна катастрофа з воротарем і захисниками де нападаючий суперника проходить 2-3 як стоячих. Там треба прикласти титанічний труд, щоб вони не вилетіли з УПЛ. Яка конкуренція Шахтарю та Динамо, про що він марить?
Сховати
Умник, та ну навряд вони вилетять, є ж ще гірші Минай, Верес, Оболонь