27 січня 2024 17:59

Маурісіо Почеттіно: "Дуже задоволений всією командою: грали добре, просто не вистачило точності"

Головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно прокоментував нічийний результат у матчі 1/16 Кубка Англії з "Астон Віллою" (0:0).


"Дуже хороша гра. Ми більше домінували на початку матчу. Потім, у другій половині, після 70-ї хвилини, ми стали втрачати сили, тому що грали три дні тому, і, звичайно, була помітна велика різниця з початком матчу. Коли ми були сповнені енергії, ми були найкращою командою на полі.


Тепер потрібно думати про перегравання, рухатися далі і спробувати відновити гравців до наступної гри. Я дуже задоволений грою всієї команди, ми грали добре, просто не вистачило точності, реалізації, хоча ми створювали моменти. А це матч з "Астон Віллою", яка фантастично показує себе в Прем'єр-лізі", - наводить слова Почеттіно BBC.


Зауважимо, що український легіонер "шпор" Михайло Мудрик також узяв участь у кубковому матчі, на 70-й хвилині він вийшов на заміну замість Мадуеке.


"Челсі" і "Астон Вілла" не зуміли визначити найсильнішого в протистоянні за підсумками першого матчу, тому їм буде призначено перегравання, дата якого буде відома пізніше.