27 січня 2024 08:48

"Мудрик схожий на Бермудський трикутник": фанати "Челсі" відреагували на кубкову гру Михайла з "Астон Віллою"

Вболівальники лондонського Челсі прокоментували гру українського вінгера Михайла Мудрика в поєдинку 1/16 фіналу Кубка Англії проти Астон Вілли.


У п'ятницю, 26 січня, Челсі розписав нічию з Астон Віллою (0:0) в матчі 1/16 фіналу Кубка Англії. Вінгер Михайло Мудрик вийшов на поле у другому таймі, замінивши Ноні Мадуеке на 77-й хвилині гри.


ToriqueLincoln: «Ноні не був таким поганим, як Мудрик».


NzamaZipho:
«Мудрик – це невдалий експеримент... Я вже не маю надії. Продайте його».


CarefreeSJ:
«Мадуеке і Мудрик ще не готові вийти в старті за Челсі. Але в Мудрика я вірю набагато більше».


mpnesto: «Мудрик не використовує свої шанси. Скоро у нього не залишиться жодного шансу».


cherlocked69: «Мудрик зараз схожий на Бермудський трикутник з м'ячами... Він навіть сам собі не пасуватиме».


Один з вболівальників порівняв проблеми Мудрика з труднощами Вінісуса Жуніора на початку його кар'єри в мадридському Реалі.


sergekikonda: «На жаль, Мудрик має справу з проблемою, що була у Вінісіуса. Якщо ви подивитеся на його партнерів по команді, ніхто йому не довіряє.


Вони не докладають жодних зусиль, щоб спробувати знайти його, насправді вони намагаються з усіх сил уникати його. Так, йому треба виправлятися. Але... це не тільки його заслуга!».


Інший футбольний глядач закликав вболівальників не звинувачувати тренерський штаб Маурісіо Почеттіно, який не завжди розраховує на нього, як на гравця стартового складу

isaaczic0:
«Якщо Мудрик такий хороший, то буде виходити в кожному матчі. Ви, вболівальники, думаєте, що тренер має щось проти нього? Ці люди бачать один одного щодня на тренуваннях. Вони знають можливості кожного гравця.

Перестаньте ставитися до Мудрика, як до дитини, він не такий вже й хороший. Але я згоден, що він не набере свою форму, сидячи на лавці запасних».