26 січня 2024 12:20

Гвардіола - про відхід директора до МЮ: "Може, вони думають, що з ним все зміниться. Не все так просто"

Пеп Гвардіола не впевнений, що прихід Омара Берради вирішить проблеми "Ман Юнайтед".


Минулого тижня стало відомо, що Омар Беррада, який працював директором із футбольних операцій у City Football Group, влітку обійме посаду гендиректора "Манчестер Юнайтед".

"Кевін де Брюйне, як і раніше, в "Ман Сіті". Він гратиме тут. Ерлінг Голанд - теж. Тому не все так просто. Може, "Юнайтед" думає, що з цією людиною все зміниться. Вітаю. Я не знаю, чи станеться це.

Беррада - чудова людина, у нього прекрасний характер, це неймовірний професіонал. Учора ми з ним побачилися, обійнялися, і я побажав йому всього найкращого. Щиро цього йому бажаю, тому що він прекрасна людина.

Гвардіола визнав, що клубу не вистачатиме Берради, але заявив, що "Манчестер Сіті" рухатиметься далі.

"Звичайно, його знання йдуть у "Юнайтед", така реальність. Коли ти купуєш гравця в іншої команди, то купуєш знання, які цей гравець отримав від попередніх тренерів і партнерів. Це нормально. У цьому клубі такі ситуації трапляються.

"Ман Сіті" рухатиметься далі. Можливо, ми знайдемо спосіб замінити його. Може, новий хлопець з'явиться зі структури клубу. Ферран [Соріано] і Хальдон [аль Мубарак] вирішать.

Ми будемо готові. Ми адаптуємося і рушимо далі. Ми багато чому навчилися в Омара, але і він багато чому навчився у клубу. А тепер він іде в "Юнайтед", - сказав Гвардіола.