26 січня 2024 10:15

"Я б не хотів сильно перехвалювати". Журналіст відзначив одне з призначень Шевченка в УАФ

Журналіст Володимир Звєров поділився думкою про генерального секретаря УАФ Ігоря Грищенка.


«Щодо неемоційного враження від Конгресу. Зі свого досвіду, якогось свого розуміння та спілкування з багаторічного спілкування з людьми з УАФ. Навіть свого був комітет з етики та чесної гри. І коли я був, здається в 2015-16 році, членом комітету етики та чесної гри, ми подавали якісь моменти на КДК.


Головою КДК на той час був юрист Ігор Грищенко. Ми з ним працювали, разом займалися розслідуванням тоталізатора в українському футболі. І от його призначення генеральним секретарем УАФ – я вважаю, що це позитивний момент. Я б не хотів сильно перехвалювати, тим більше публічну людину. Людина сьогодні зайшла на свою посаду.


Не знаючи, наприклад, близько пана Бойчука та Олександра Шевченка, я можу сказати, що новий генсек, з того, що я з ним стикався, завжди професійно ставився до своїх обов’язків. Я вважаю це призначення позитивним і разом з тим тепер після цього публічного висловлювання мушу вимагати від нього більшого.


До цього Грищенко працював виконувачем обов’язків генерального секретаря УАФ, а тепер у нього буде повноцінна офіційна посада. І ці моменти з, як я вже казав, антикрохоборством, за що я дуже хочу топити, щоб було знищено це. Коли в обласних асоціаціях всі перецілувалися в усі ясна, або кум, сват, брат, син (там цілі підряди є) – це так само буде його пласт роботи», – сказав Звєров.