23 січня 2024 13:59

"Тимощук говорив, що він не за Росію": колишня дружина зрадника України – про спілкування Анатолія з дітьми

Фото - ua.depositphotos.com


Ексдружина Анатолія Тимощука, Надія Навроцька, відкрито розповіла про те, як спілкується колишній футболіст збірної України спілкується зі своїми дітьми.

Надія Навроцька заявила, що діти не хочуть розмовляти по телефону із Анатолієм Тимощуком. Також вона зазначила, що ексфутболіст нічого не дарує їм на день народження.


«Я кажу дітям взяти трубку, але коли дітям кажеш «треба», то ви розумієте, що діти роблять? Навпаки. Вони не дуже хочуть з ним говорити. Іноді ставлять якісь питання, а він якусь дурню там говорить. Анатолій майже не вітає їх з днем народження. Хоча раз, по-моєму, недавно вітав. Просто по телефону, ні подарунків, ні нічого. Наприклад, сусіди німці шлють подарунки нашим дітям чи гроші в конверті».


Ексдружина помітила, що Тимощук постійно обманює своїх дітей, а вони вже просто сміються із цього.


«Плюс він їх постійно обманює. Каже: я вам куплю айпед, а вони просто вже сміються з нього. Якось, коли війна почалася, то вони питали за кого він. А Тимощук казав, що він не за Росію. Він їм набреше, що небудь і все. Але він є такий, який він є. Тому що зробиш», — сказала Навроцька sport.nv.ua.