22 січня 2024 15:32

"Барса" максимально стурбована суддівством у Ла Лізі і дуже злиться. У клубі вважають, що відрив від "Реала" був би меншим, якби не спірні рішення арбітрів

У «Барселоні» максимально стурбовані ситуацією із суддівством у Ла Лізі.


Каталонський клуб здивували рішення арбітрів у матчі 21-го туру Ла Ліги між "Реалом" та "Альмерією" (3:2), а також у їхній грі з "Бетисом" (4:2). На думку «Барси», рішення суддів мало не коштували команді перемоги у цьому матчі.

Як пише Diario Sport, у "Барселоні" дуже зляться, і в суддівському корпусі знають про це. Клуб максимально стурбований думками про те, що може статися найближчими тижнями, проте жодних публічних дій поки що не планує. "Барса" сподівається, що скандалів більше не буде, а ВАР почне приймати справедливі рішення.


Якщо рішення суддів на вирішальному відрізку чемпіонату не задовольнять клуб, «Барса» втрутиться в ситуацію.


У клубі переконані, що перемога у Ла Лізі можлива, незважаючи на помилки, допущені командою на старті сезону. Матч із «Бетисом» вважають поворотною точкою. Крім того, протягом найближчих кількох тижнів Хаві будуть доступні майже всі гравці команди, крім Гаві. У «Барсі» вважають, що відставання від «Реала» у Ла Лізі було б набагато менше, якби не спірні рішення суддів у ході сезону.

"Барселона" повністю підтримує Хаві і вважає його слова про суддівство після матчу з "Бетіса" абсолютно справедливими. Тренер, як і сам клуб, не хотів висловлюватися на цю тему, але пішов на такий крок через те, що Реал сильно тисне на арбітрів.


Зазначається, що у «Барси» абсолютно нормальні відносини з суддівським корпусом і Королівською іспанською футбольною федерацією, але це не заважає клубу злитися в ситуації, що склалася. У "Барсі" вважають, що такі ситуації, як у матчі "Реал" - "Альмерія", більше не повторяться, оскільки вони шкодять іміджу Ла Ліги та суддів.