21 січня 2024 16:57

Моурінью та "Наполі" проведуть переговори цього тижня. Жозе хоче залишитися в Італії – у клубі, де більше ресурсів, ніж у "Роми"

Жозе Моурінью може обійтися без паузи після «Роми» та очолити «Наполі».


Як пише The Times, цього тижня тренер проведе переговори з президентом "Наполі" Ауреліо Де Лаурентісом, щоб обговорити можливе призначення.


Зазначається, що після відставки Моурінью хотів би залишитися в Італії та очолити клуб із Серії А, який має більше ресурсів, ніж «Рома». Тренер збирався відвідати один із матчів Серії А цих вихідних, щоб продемонструвати бажання залишитися в італійському футболі. Жозе відставка з «Роми» шокувала та розлютила – він очікував, що з ним продовжать контракт.


Моурінью намагалися запросити саудівські клуби, але він вважав за краще залишитися в Європі. "Наполі" може залучити його тим, що зіграє в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони".


Після відходу Лучано Спаллетті, під керівництвом якого "Наполі" виграв Серію А вперше за 33 роки, команду очолив Руді Гарсія, якого звільнили вже у листопаді. Його змінив Вальтер Мадзаррі, з яким "Наполі" виграв 4 з 11 матчів у всіх турнірах.


Наразі «Наполі» посідає 8-е місце у таблиці Серії А.