20 січня 2024 20:00

Колишня дружина Тимощука спростувала чутки про те, що батько ексфутболіста у теробороні

Ексдружина Тимощука у коментарі NV розповіла, що батько Анатолія Олександр насправді не вступав у тероборону, а цей фейк Юрію Вірту розповів сам ексгравець Зеніта.


На початку повномасштабного вторгнення була новина від Юрія Вірта, що, начебто, батько тренера пітерського Зеніта Анатолія Тимощука Олександр пішов боронити Україну від російської агресії і вступив до лав ТрО. Журналіст NV Назарій Шмігіль ексклюзивно поспілкувався із колишньою дружиною Тимощука і Надія Навроцька розповіла свою версію.


— Юрій Вірт якось заявляв, що батько Анатолія Тимощука Олександр на початку повномасштабного вторгнення вступив у ТрО. Це правда, ви спілкувалися з ним?

— Хто сказав, що він вступив в ТрО? І звідки Юрій Вірт взнав? Подзвонив Тимощук і нарозказував маячні. Батько Тимощука 100% не в ТрО. Батько Тимощука їздив в Естонію, взяв у Тимощука доручення і незаконним, фальшивим рішенням суду вкрав у мене майно. Те, що зробив батько Тимощука. Заплатив нотаріусу в Києві пристойну суму. Нотаріус бачив, що це судове рішення не дійсне. Але, все одно, взяв те, що належить мені, і батько Тимощука подарував сестрі Анатолія Дорошенко Інні.

Йдеться про рідну сестру Анатолія — Інну. Навроцька заявляє, що Олександр Тимощук (батько Анатолія) незаконним шляхом поцупив у жінки майно, яке зареєстроване на неї. За словами Надії це відбувалося на початку 2022 року.

— Яке ТрО? Про що ви? Я не знаю, про що люди думають головою. А де він зараз? Та я не знаю. Думаю, під Луцьком сидить десь тихо собі і не вилазить, нікому не показується. Вони не спілкуються з дітьми, зі мною. Не спілкуються з тих часів, коли набрехали в Луцький суд, що в них ці внуки — єдині. І Тимощук — це їхня єдина дитина. Тобто вони вже заживо похоронили цю сестру Інну Дорошенко і внука Мирослава. Я не знаю, це з сім'єю цілою, чи що в них там. Тому яка тероборона? Як хтось каже тероборона, мені смішно. Я не вірю. Це просто нереально.

— Який шанс, щоб батька, який зараз в Луцьку, Тимощук спробує заманити в Пітер?

— Батько Анатолія під Луцьком будинок має, тому він собі сидить, своїм хазяйством грається, напевно. Кому там батько потрібен? Там не Тимощук вирішує, а вирішує оця КГБістка стара, розумієте?


Мова про нинішню співмешканку Анатолія — Анастасію Клімову, з якою Тимощук наразі перебуває у стосунках. За словами Навроцької ексгравець збірної України у Росії відмазує сина Клімової від армії, оскільки Тимофію вже 22 роки.


— Якщо треба буде ще й батька, то ще й привезуть батька туди, і матір. І вони поїдуть, не переживайте. Їм теж скажуть, що так треба. Але для чого їм батьки ще? Росіянам вже достатньо, вони зібрали достатньо мавп. Вже красиво все виглядає для картинки.