19 січня 2024 21:33

"Шахтар" - це клуб, який не вміє визнавати своїх трансферних помилок": журналіст розповів, чому Піхальонок не повернеться в донецький клуб

Журналіст Михайло Співаковський в програмі "ТаТоТаке" розповів, чому пізахисник "Дніпра-1" та збірної України Олександр Піхальонок ніколи не перейде в "Шахтар".


"Шахтар" - це клуб, який позбавившись гравця за 1 мільйон, не буде його купувати за 6 і визнавати, що він залажав. Ніколи такого не буде".


Журналіст Максим Гіленко також висловився з цього приводу.


"Я би заднім розумом не оцінював. Тоді він коштував 1 мільйон, а зараз це гравець, який може коштувати і 5, і 6. Як на мене, ця клаусула для Піхальонка маленька. І щоб усвідомити, що він крутий гравець і може коштувати дорожче, треба, щоб йому почали довіряти в збірній України та щоб він проявив себе в єврокубках. "Шахтар" взяв Кевіна, який не гарантує результат - за 15, а Піхальонок для УПЛ - це гарантія результату. Просто Піхальонку не вистачає розкрутки, його ніхто не знає в Європі і тому досі не купили".


Михайло Співаковський висловився, чи клаусула в 6 мільйонів євро нормальна для Піхальонка.


"Це маленька клаусула? Для гравця рівня і профайла Піхальонка - це не маленька каусула. Якби вона була маленька, Піхальонок вже б рік чи півтора грав десь у "Жироні". Піхальонок зараз такий же, як і тоді, коли йшов із "Шахтаря". Він просто показав те, що в ньому тоді не розгледіли. "Шахтар" - це клуб, який не вміє визнавати своїх трансферних помилок. Пам’ятаєте інтерв’ю Палкіна про Зінченка, Юрченка та Вачіберадзе, де було сказано, що це футбольний непотріб? Так що - це не в стилі "Шахтаря".


Фото: СК "Дніпро-1"