16 січня 2024 14:46
2

Дональд Трамп після перемоги в Айові: "Добре знаю Путіна і Зеленського, ми швидко закінчимо війну"

Фото - ua.depositphotos.com


Експрезидент США Дональд Трамп після перемоги на республіканських праймериз в Айові пообіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні, висловивши упевненість, що зможе залучити до діалогу президентів України і Росії, яких він "добре знає".


Джерело: "Європейська правда".


Пряма мова Трампа: "Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми і чесними новинами, 90% наших проблем у цій країні було б вирішено… Ситуація з Україною настільки жахлива... І ми збираємося вирішити це, ми збираємося вирішити це дуже швидко".


Деталі: Виступаючи в Айові, Трамп заявив, що здатний домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним, оскільки у них, за його словами, гарні стосунки.

Він висловив упевненість, що зможе залучити до діалогу президентів України і Росії.


"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни. – Ред.) ніколи не повинно було статися", – додав він.


Що було раніше:


Трамп здобув переконливу перемогу на перших республіканських президентських праймериз в Айові 15 січня. Він отримав 51% підтримки виборців, що проголосували.


Колишній президент США раніше не раз говорив, що має "план" із забезпечення миру в Україні протягом 24 годин у разі повернення на найвищу посаду.


У листопаді Володимир Зеленський запропонував Трампу приїхати в Україну.


Але Трамп відмовився, пославшись на "конфлікт інтересів" із чинною адміністрацією Джо Байдена.

очень быстро сдашь Украину хуйлу а зэ-клоун
Сховати
выполнит оманский договорняк