16 січня 2024 08:47

Відомо, як голосував Мессі у номінації на кращого гравця 2023 року

ФІФА опублікувала підсумки голосування в номінації на найкращого гравця 2023 року. Також стало відомо, як проголосував аргентинський нападник "Інтер Маямі" Ліонель Мессі, який і виграв приз.


Аргентинець поставив на перше місце нападника "Манчестер Сіті" Ерлінга Холанда, на другому місці розташував форварда ПСЖ Кільяна Мбаппе, а на третьому місці в Мессі перебуває нападник збірної Аргентини і "Манчестер Сіті" Хуліан Альварес.


Нагадаємо, аргентинський нападник "Інтер Маямі" Ліонель Мессі отримав приз найкращому гравцеві 2023 року за версією ФІФА.


Також зазначимо, що Ліонель Мессі не приїхав на церемонію і не зміг вийти з фінальною промовою і забрати нагороду. У підсумку аргентинця довелося визнати найкращим без його безпосередньої присутності в залі. Варто зазначити, що раніше вже повідомлялося, що аргентинський нападник "Інтер Маямі" Ліонель Мессі пропустить церемонію нагородження The Best FIFA Football Awards 2023 через програш у номінації найкращий гравець року за версією ФІФА нападникові "Манчестер Сіті" Ерлінгу Холанду.