15 січня 2024 19:49

Агент Піхальонка: "Були певні контакти з багатьма європейськими клубами: серед них "Жирона", "Монца", "Бешикташ", "Олімпіакос" та інші"

Агент півзахисника «Дніпра-1» Олександра Піхальонка Костянтин Нестеренко прокоментував Tribuna.com останні чутки щодо можливого трансферу гравця.


- Хотів би розставити акценти в цих чутках. На даний момент Олександр - гравець «Дніпра-1». У нас є домовленість з керівництвом клубу, що ми будемо розглядати різні варіанти продовження кар’єри Піхальонка влітку. Це логічний розвиток подій, бо «Дніпро-1» зараз бореться за чемпіонство і розлучатись з одним зі своїх лідерів клуб не хотів би. Це ситуація станом на зараз.

Клаусула гравця, як раніше говорив комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман, становить 6 млн євро. Якщо інші клуби готові говорити про цю цифру, «Дніпро-1» і, відповідно, я, будемо готові включитись в роботу вже зараз.

- В інфополі постійно з'являється інформація про інтерес до Піхальонка з боку різних клубів. Що з цього правда, а що ні?

- Треба розуміти, що Піхальонком цікавляться дуже багато клубів, але питання в рівні зацікавленості. Він може бути в лонглисті десятка клубів. І це нормальний процес, коли клуби слідкують за гравцями інших команд. Так зі всіма футболістами. Хтось цікавиться більше, хтось - менше.

Певні контакти, але без чіткої конкретики були з багатьма європейськими клубами: серед них і «Жирона», і «Монца», і «Бешикташ», і «Олімпіакос» та інші. Також були контакти з клубами МЛС, чемпіонатів Польщі та України. Коли буде факт пропозиції - будемо говорити детальніше, – сказав агент.