15 січня 2024 18:38

Кроос не одягнув переможну футболку з написом арабською мовою після фіналу Суперкубку Іспанії

У неділю, 14 січня, у матчі за Суперкубок Іспанії, який проходив у Саудівській Аравії, "Реал" розгромив "Барселону" з рахунком 4:1. Після гри всі гравці мадридців одягли переможні футболки з написом арабською мовою, і тільки півзахисник "вершкових" Тоні Кроос не став цього робити, повідомляє El Desmarque.


Найімовірніше, таке рішення було відповіддю на свист трибун на його адресу під час півфінального та фінального матчів турніру. Нагадаємо, у жовтні 2023 року Кроос критично висловлювався про трансфери європейських футболістів до Саудівської Аравії. Зокрема, футболіст заявив, що в цю країну їдуть грати тільки заради грошей, відмовляючись від високих футбольних цілей, і це працює проти футболу. Також німець заявляв, що його зупинила б від такого переходу ситуація з правами людини в Саудівській Аравії.

Нагадаємо, Тоні Кроос виступає за "Реал" із 2014 року. У поточному сезоні німецький хавбек провів за "вершкових" 26 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним голом і шістьма результативними передачами.