15 січня 2024 10:05

"Мало що міг зробити з голом Левандовськi". Іспанська преса оцінила гру Луніна у переможному матчі проти "Барселони"

Фото - ua.depositphotos.com


Іспанська преса відреагувала на виступ українського голкіпера Андрія Луніна у воротах мадридського Реалу у фінальному поєдинку проти Барселони (4:1) за Суперкубок Іспанії.


У неділю, 14 січня, Реал переміг Барселону (4:1) у фіналі Суперкубка Іспанії. Ворота мадридського клубу в цьому поєдинку захищав українець Андрій Лунін.


DefensaCentral – 8/10


«Українець був винагороджений за свою хорошу гру в останні місяці, коли багато хто аплодував його появі у стартовому складі. Хороші сейви після ударів від Левандовського за рахунку 2:0 і від Феррана на 26-й хвилині. Дуже надійно у повітрі та ще один хороший сейв після удару Жоау Фелкіса на 80-й хвилині».

AS 8/10


«Один із найкращих його матчів за Реал. Він вперше скористався рукавичками, рятуючи від удару Левандовські однією рукою, і з того часу був дуже надійний.


Він відбив удар Феррана, відбив крос Ґюндоґана, відбив удар Ламіна Ямала і не зміг нічого зробити, щоб зупинити удар Левандовського. Чудовий матч. Він зіграє у кубковому дербі й, якщо не станеться провалу, буде основним воротарем до кінця сезону».

Marca – 9/10


«Надійна гра, щоб закріпити «обгін» Кепи. Чудові сейви в першому таймі та дуже солідний другий тайм, зокрема у повітрі. Зіркове втручання під час удару Жоау Фелікса».


Mundo Deportivo


«Саме його вибрав Анчелотті для гри у фіналі, і українець відповів хорошими сейвами, які запобігли голам, удача також на його боці».

Sport – 6/10

«Він повернувся до стартового складу після того, як Кепа був обраний воротарем у півфіналі проти Атлетіко (5:3 п.д.ч.). Роботи у нього було небагато, але з тим, що мав, справлявся добре. Лунін мало що міг зробити з голом Левандовського, коли перед ним було так багато захисників».