12 січня 2024 19:34

Без Брагару. "Чорноморець" зіграв перший спаринг у Туреччині

Завершивши перший тиждень тренувальної роботи у курортному селищі Сіде, "Чорноморець" зіграв контрольний матч. У відповідності із планом, спаринг-партнером команди Романа Григорчука у першій грі збору став румунський "Петролул" (Плоєшти), який теж проводить збір на турецькій землі.


Перша половина зустрічі проходила у впертій боротьбі, у якій суперники намагались проявити свої найкращі якості. У прагненні досягти успіху більше таланило "Чорноморцю", що і дозволило незадовго до перерви, на 41-й хвилині, відкрити рахунок. Увійшовши у штрафний майданчик суперника з правого флангу, Ілля Путря відпасував на Артура Авагімяна, який пошив у дурні оборонця румунів, пробивши низом у простір між ногами суперника. Це стало несподіванкою для голкіпера "Петролула" - 1:0.

Невдовзі після початку другого тайму плоєштська команда ненадовго заволоділа ініціативою, втративши реальну нагоду встановити рівновагу. На щастя для "моряків", м'яч влучив у хрестовину, відскочив у гравця "Чорноморця" і у ціль не потрапив.

У подальшому гра проходила в обопільних атаках, в яких суперники могли змінити рахунок. Однак до фінального свистка він залишився незмінним.

Стартовий склад "Чорноморця" був таким: Варакута, Путря, Гучек, Салюк, Єрмаков, Васильєв, Кузик, Шпорн, Штогрін, Бадібанга, Авагімян. На заміну у другому таймі виходили: Білик, Граждан, Дебелко, Ухань, Ситников, Хадіда, Пшеничнюк, Данилюк, Присяжнюк, Бойчук, гравець на перегляді.

Наступний контрольний матч в рамках тренувального збору у Туреччині одеська команда проведе із представником Угорщини, який посідає у національному чемпіонаті дев’яте місце – "Уйпештом". Він запланований на 16 січня.