10 січня 2024 23:42

Петі про перехід Мбаппе до "Реала": "Там є Беллінгем, саме він зірка мадридців. Кіліан буде просто черговим гравцем в історії клубу"

Еммануель Петі не схвалює можливий перехід Кіліана Мбаппе до «Реалу».


"Реал" був готовий розстелити червону килимову доріжку, дати Мбаппе купу грошей. Він був готовий розбити скарбничку заради нього. Але ситуація змінилася. Чому? Тому що мадридці, можливо, відчули себе відданими. Я не знаю, так це чи ні, але такою є зараз ситуація.

До того ж «Реал» тепер має Беллінгем. Він зірка "Реала" зараз. Ви думаєте, що там може бути кілька міні-зірок, які сяятимуть одночасно? Ви взагалі знаєте, як «Реал» влаштований? Все дуже складно, там у багатьох велике его.

До того ж, це «Реал», і Мбаппе буде просто черговим футболістом у його історії. Клуб багато разів виграв Лігу чемпіонів, там було багато володарів «Золотого м'яча». Там звичні до такого.


Якщо Мбаппе туди перейде, то має доводити, що він – Мбаппе, один із найкращих футболістів світу. І буде непросто, тому що його не зустрічатимуть так само, як це було б півтора роки тому», – зазначив екс-хавбек збірної Франції.