10 січня 2024 23:13

Трансфер бразильця Кевіна в "Шахтар" може зірватися: джерело повідомило подробиці

21-річний Кевін може не перейти до донецького Шахтаря в найближче трансферне вікно через деякі причини, про які повідомляє бразильська преса.

Анонсований бразильськими ЗМІ перехід вінгера Палмейраса Кевіна у Шахтар в січневе трансферне вікно може не відбутися. Про це пише видання UOL Esporte.


Справа в тому, що Палмейрасу належать лише 50% економічних прав на латиноамериканського гравця, і таку саму частину зберігає за собою Деспортіво Бразил – клуб, у якому Кевін робив свої перші кроки у футболі.


Шахтар запропонував Палмейрасу за Кевіна 12 мільйонів євро і ще чотири мільйони готовий прописати у вигляді бонусів. Це повністю влаштовує чемпіона Бразилії, але угода зможе відбутися тільки у тому випадку, якщо Палмейрас зможе викупити додаткові 20% на Кевіна в Деспортіво Бразил. Поки що домовитися із цим клубом у «зелено-білих» не виходить.


На даний момент у Палмейрасі зберігають оптимізм щодо питання підсумкової домовленості з Деспортіво Бразил. Але, якщо її не буде, то й трансфер Кевіна у Шахтар теж не відбудеться.


Фото - ФК «Палмейрас»