4 січня 2024 22:38
1

Димитар Бербатов: "Руні одного разу очолить МЮ, можливо. У "Бірмінгемі" він не мав часу проявити себе, у сучасному футболі головне – результат"

Дімітар Бербатов вважає, що Уейн Руні може очолити «Манчестер Юнайтед».


Нагадаємо, Руні став головним тренером «Бірмінгема» у жовтні і пропрацював у команді 83 дня. Під його керівництвом команда опустилася з 6-го місця на 20-те в Чемпіоншипі.

«Дуже складна ситуація. Коли Руні очолив Бірмінгем, команда була шостою, а зараз йде на 20-му місці в таблиці. Випасти з першої шістки у двадцятку – велике розчарування. І статистика говорить сама за себе – він виграв лише двічі на 15 матчах. Це важко виправдати.
З іншого боку, він не мав часу, щоб проявити себе. Однак у сучасному футболі головне – результат. Спочатку потрібно досягти результату, щоб отримати час на розвиток своїх поглядів. Не можна займатися розвитком своїх поглядів, поки [у команди] погані результати. На жаль, у футболі час так просто не дається.

Я співчуваю йому, адже знаю, що він хоче бути тренером і одного разу, можливо, очолить «Манчестер Юнайтед» – я, як і раніше, дотримуюся цієї точки зору.

Час, проведений ним у «Бірмінгемі», показує кожному футболістові, який хотів би стати тренером, що навіть якщо у тебе – гучне ім'я, це не врятує тебе від звільнення», – заявив екс-форвард «МЮ».
Давайте ще Руні, щоб геть добив бідний "МанЮ"...