4 січня 2024 18:09

Максим Білий – про перебування Мілевського в "Хайдуку": "У Спліті нема де сховатися"

33-річний колишній захисник низки українських клубів Максим Білий в інтерв'ю Sport.ua підсумував свою кар'єру, а також згадав період спільного перебування в хорватському «Хайдуку» з ексфорвардом збірної України Артемом Мілевським.


«Переїхати до Хорватії було моєю ініціативою, дуже хотілося пограти за кордоном. Агент Вадим Шаблій запропонував спробувати свої сили в одній із найсильніших команд Хорватії – «Хайдук» (Спліт). Гріх нарікати, разом із «Хайдуком» ставав призером чемпіонату Хорватії, грав у Лізі Європи.

Застав у «Хайдуку» Артема Мілевського. Щоправда, ми були разом кілька місяців, а потім Артем прийняв запрошення іншого місцевого клубу – «Спліт».

Щодо порушення режиму, то нічого подібного за ним не помічав. Зрештою Спліт у порівнянні з тим же Києвом – невелике місто, тут важко сховатися. Та й ультрас «Хайдука» уважно стежили, щоб футболісти їхньої команди не потрапляли в якусь неприємність. Щоправда, були жорстокими, коли «Хайдук» програвав. Пам'ятається, коли ми поступилися в дербі загребському «Динамо», то коли я обідав в одному кафе, то фани підійшли та сказали, що до мене претензій не мають, проте попередили, щоб я не з'являвся найближчим часом у компанії з іншими гравцями, бо ті отримають на горіхи», – поділився Білий.


Фото - ФК «Рух»