4 січня 2024 00:00
1

"Рома" здобула вольову перемогу над "Кремонезе" і вийшла до 1/4 фіналу Кубка Італії

Рома на своєму полі насилу обіграла Кремонезе в 1/8 фіналу Кубка Італії — 2:1.

Сьома команда Серії А дуже довго нічого не могла вдіяти проти п'ятої команди Серії B, хоч і мала помітну перевагу. Більше того, на перерву команди пішли за сенсаційного рахунку 0:1 — Франк Тсаджу в рідкій атаці розібрався з двома захисниками та воротарем.

У другому таймі Рома збільшила тиск, і оборона суперника його не витримала. Зіграли заміни Жозе Моуріньо: спочатку свіжий Сердар Азмун відправив Ромелу Лукаку до воріт гостей, а потім Леонардо Спінаццола заробив безперечний пенальті, який впевнено реалізував Пауло Дібала.

Лише в останню чверть години лідер зумів дотиснути андердога і зробити камбек. На останніх секундах Стефан Ель-Шаараві міг забити третій, але здалеку не влучив у порожні ворота.

У чвертьфіналі на нас чекає дербі Вічного міста — Рома турнірною сіткою вийшла на Лаціо.


"Рома" - "Кремонезе" 2:1


Голи: Лукаку 77, Дібала 85 (пен.) - Цаджу 37


"Рома": Свілар, Челік (Р. Крістенсен 46), Крістанте, Льоренте (Залевскі 46), Карсдорп (Спінаццола 74), Паредес, Бове (Азмун 67), Лоренцо Пеллегріні, Ель-Шаараві, Белотті (Дібала 46), Лукаку


"Кремонезе: Юнгдаль, Антов, Раванеллі, Туя (Б'янкетті 53), Гільоне (Майєр 46), Коллоколо, Кастаньєтті (Абрего 61), Сернікола, Дзанімаккія, Цаджу (Куальята 61), Окереке (Кода 62)


Попередження: Льоренте 34, Челік 41, Карсдорп 72 - Кастаньєтті 2, Гільоне 9, Антов 9, Раванеллі 16, Б'янкетті 78

Забули перекласти заголовок