3 січня 2024 10:50

"Яремчук не здався": наставник "Валенсії" відреагував на дебютний гол українця

Головний тренер "кажанів" Рубен Бараха прокоментував перемогу своєї команди над Вільяреалом (3:1) у матчі 19-го туру Ла Ліги.


"Я не дуже люблю робити розрахунки. Наша мета – змагатися у кожній грі. Для нас ця гра була важливою, адже сезон розпочався після різдвяних канікул. Метою було бути конкурентоспроможними та показати гарну гру, виконати план. І нам пощастило це зробити – ми виявилися сильними, коли мали можливості.


Я не люблю говорити про конкретних гравців, але все пройшло добре. Пепелу став трендом свого сезону, забивши два голи. Зрештою, всі виглядали добре. Як і Роман Яремчук, котрий забив гол. Чим конкурентоспроможнішими ми будемо як команда, тим ми, безперечно, будемо сильнішими.


Що я думаю про гравців, які потрапили до ротації? Я ціную їхнє ставлення понад усе, бо ніхто з них не здався. Я впевнений, що Яремчук отримає впевненість, забиваючи голи. Наша мета – побудувати команду, в якій буде задіяний кожен. Ми продовжуємо рухатися до нашої цілі


Гра на старті була дуже хорошою. Думаю, ми добре інтерпретували гру. Хлопці попрацювали та здобули велику перемогу. Я задоволений, як команда змагається.


Бувають моменти, коли ми не перемагаємо, але все ж робимо все добре. Якщо змагатимемося так само як з Вільяреалом – будемо близькі до того, щоб виграти більше ігор", – цитує Бараху AS.