2 січня 2024 22:17

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Країна-терорист знову завдала ракетного удару по наших містах. Їм ніколи не зрозуміти нас"

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський подякував за вітання з днем народження та прокоментував черговий обстріл України Росією.


«Дорогі друзі, хочу подякувати за ваші теплі слова та найкращі побажання з нагоди мого дня народження.


Ми проходимо крізь життя, яке постійно сповнене викликів. Або ми долаємо їх, або миримося з ними і зупиняємось. Якщо ми ставимо перед собою цілі і прагнемо їх досягнення, ми рухаємося вперед, незважаючи на будь-які перешкоди.

Але слідкувати ми маємо не те, куди ми дісталися, а те, що ми для цього зробили. У цей час ми можемо ставити перед собою нові виклики та вирішувати завдання, як їх здобути.


Сьогодні країна-терорист знову завдала ракетного удару по наших містах. Руйнуючи наші будинки. Ламаючи вдома. Вбиваючи людей.


Але їм уже ніколи не зрозуміти нас. Нашої мети. Наше прагнення. Наші цілі. Так, на жаль, ціна буде дуже високою. Але ми дістанемося і вистоємо. Обов'язково. Бо ми маємо мету.


Дякую всім за привітання. Дякую, що ви поряд. Дякую за вашу підтримку. Дякую нашим захисникам та захисникам. Дякуємо ЗСУ. Разом до перемоги. Слава Україні», – написав Шовковський в інстаграмі.