1 січня 2024 16:25

"В нас було все": колишній партнер Реброва по "Динамо" назвав ключову помилку головного тренера збірної України

Колишній партнер Сергія Реброва по київському Динамо Сергій Ковалець висловився стосовно гри національної збірної України у відборі на Євро-2024.


«Якщо брати за грою, не була така впевнена з точки зору переваги, контролю м'яча, ударів, оскільки Мальта та Північна Македонія показували хороший футбол. Головне, що ми взяли свої бали».


Ковалець переконаний, що у вирішальній зустрічі збірна України мала всі шанси аби перемогти Італію і напряму вийти на чемпіонат Європи.


«Одне, що мені трішки [не сподобалося], що ми могли обіграти Італію не тому, що ми сильніші, а оскільки вони напередодні мали матч з Північною Македонією (5:2). У домашньому матчі італійці затратили багато сил та емоцій.


У нас було все, щоб перемогти Італію. Все потрібно було зробити для того, аби виграти», – сказав Ковалець у програмі «Футбольний Формат».


Ребров та Ковалець разом виступали за Динамо з 1992 по 1994 рр., зігравши разом у 52 матчах дует організував один спільний гол.


Команда Реброва посіла третю сходинку на груповому етапі, поступившись Англії та Італії.


Україні для виходу на Євро-2024 потрібно пройти Боснію і Герцеговину у півфіналі стиків. У разі перемоги підопічні Сергія Реброва зустрінуться з Ізраїлем або Ісландією.


Якщо національна команда потрапить на чемпіонат Європи, то зіграє у групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною.