1 січня 2024 15:05

Гріліш - про пограбування його будинку: "Злочинці й гадки не мають, якої шкоди завдають людським життям"

Джек Гріліш розповів, як проникнення грабіжників у будинок вплинуло на його сім'ю.


Нещодавно з будинку вінгера "Манчестер Сіті" і збірної Англії в Чеширі винесли годинник і ювелірні вироби вартістю в мільйон фунтів.


"Не знаю, з чого почати, щоб пояснити, наскільки я спустошений через крадіжку зі зломом, що сталася у мене вдома кілька днів тому.


Моя сім'я означає для мене все, і немає нічого важливішого, ніж забезпечення її безпеки. Це був травмуючий досвід для всіх нас, я просто дуже вдячний, що ніхто не постраждав.


Минулого року в мене було так багато приголомшливого, так багато досягнень, але, чесно кажучи, найкращий рік у моєму футбольному житті тепер не здається мені чимось таким, що я міг би відсвяткувати.


Люди, які скоюють ці жахливі злочини, й гадки не мають про ту шкоду, яку вони завдають людським життям. Я сподіваюся, що їх знайдуть і віддадуть під суд, щоб жодній іншій родині не довелося пройти через те саме, що випало нам.


Я вдячний усім за повідомлення, ціную підтримку з боку моїх друзів, партнерів по команді та клубу.


Розмірковуючи про щось більш позитивне, я хотів би подякувати всім за їхню підтримку протягом минулого року, бажаю вам і вашій родині щасливого 2024-го", - написав півзахисник у соцмережі.