30 грудня 2023 13:13

Рогер ШМІДТ: "Трубін все більше й більше зростає. Йому все вдається"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер «Бенфіки» Рогер Шмідт прокоментував домашню перемогу над «Фамаліканом» (3:0), а також відзначив гру Анатолія Трубіна.


«Ми переживаємо хороший момент. Протягом кількох останніх тижнів ми багато працювали, щоб змінити ситуацію. Гравці завжди б’ються, навіть у складних матчах. Останні три тижні в нас були складні матчі, і ми змогли перемогти в них – це хороший знак. Сьогодні в нас не було багатьох гравців, і нам довелося зробити певні зміни.

У футболі важливо все. Звісно, важливо забивати голи, але треба й добре захищатись. Головне – це захист. Трубін все більше й більше зростає, йому все вдається. Ми завжди можемо розраховувати на нього, коли це потрібно.

В цілому, стабільність у захисті дуже важлива, бо якщо вона є, це означає, що не потрібно забивати багато голів, щоб вигравати матчі. Як я вже казав кілька тижнів тому, ми ще можемо попрацювати над ефективністю в атаці. Наприкінці матчу в нас виникли певні проблеми, пов’язані з тим, що ми забили лише один гол.


Наразі наша гра неідеальна, але ми можемо розраховувати на всіх гравців. Для мене це хороший знак, тому що він означає, що гравці перебувають у хорошій формі, а також те, що командний дух на високому рівні. У новому році ми маємо продовжувати грати саме в такий футбол з таким менталітетом», – сказав Шмідт.


У вчорашньому матчі з «Фамаліканом» Анатолій Трубін зробив 2 сейви (обидва з меж штрафного), 35 дотиків, запобіг 0.1 голу, віддав 75% точних передач (21/28) та 9/16 довгих пасів.