29 грудня 2023 13:12

"Більше не хочу, щоб цей гравець був в моїй команді". Фанати "Арсенала" втратили довіру до Зінченка

У четвер, 28 грудня, Арсенал на своєму полі програв Вест Гему із рахунком 0:2 у матчі 19-го туру АПЛ.


Український захисник Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі та провів на полі 64 хвилини, після чого був замінений. Він відзначився помилкою, яка призвела до першого голу суперника, а також не зміг втримати Константіноса Мавропаноса при другому м'ячі Вест Гема.


Фанати лондонського клубу розкритикували зірку збірної України за його перформанс.

«Подивіться хто тримав Мавропоноса, Зінченка відштовхнули як дитину. Більше не хочу, щоб цей гравець був в моїй команді! Він ла*но», – @pretty_gd.

«Продайте Зінченка або відправте його в оренду до Бірмінгема. Цей хлопець соромить нас», – @LilPanic07.

«Зінченка потрібно загорнути і відправити назад в Україну, один з найгірших захисників, яких я коли-небудь бачив», – @fiftybaisa.

«Арсенал, будь ласка, продайте Зінченка, він знову буде коштувати нам титулу», – @thisismisterr.

«Особисто я відчуваю, що час Зінченка закінчився цього сезону, а єдина причина, чому він грає, це травма Тімбера», – @Dundray4.

«Давайте шукати гравця замість су*ого сина Зінченка. До біса його і цю роль, коли захисник приходить до півзахисту», – @GunnerMax33.

«Вболівальники Арсеналу, треба прийняти це. Ми нічого не виграємо з Габріелем Жесусом, Мартінеллі та Зінченком», – @mambaru5.

«Я пам’ятаю, як люди захищали Зінченка, тому що ми команда, яка базується на володінні м’ячем, але усі, з ким ми зараз граємо, використовує його фланг для атак. Салах, Антоні і Боуен сяяли у матчах проти Арсеналу», – @okafo_obiora.

«Тімбер починав цей сезон в старті, а Томіясу отримував все більше і більше часу, що показувала довіру до нього. Якби вони були доступні, Зінченко взагалі не грав би», – @drunkonsunlight.

В нинішньому сезоні Зінченко провів вже 24 матчі в усіх турнірах, забив один гол та віддав результативну передачу.