29 грудня 2023 09:53

Дім Гріліша пограбували під час гри з "Евертоном", його родина була всередині. Винесли годинники та прикраси на 1 млн фунтів

Дім Джека Гріліша пограбували під час матчу між "Манчестер Сіті" та "Евертоном" (3:1).


У середу ввечері з будинку вінгера «Манчестер Сіті» та збірної Англії у Чеширі винесли годинники та ювелірні вироби вартістю мільйон фунтів.

На момент пограбування будинку були члени родини Гриліша, їх було близько десяти. Серед них – наречена футболіста Саша Етвуд, його батьки, бабуся, дві сестри та брат. Пограбування застало їх за переглядом матчу між «Ман Сіті» та «Евертоном». Почувши шум на верхньому поверсі, вони в паніці кинулися шукати укриття в незнайомому для них особняку, куди Гриліш заїхав лише незадовго до Різдва і натиснули на тривожну кнопку.

«Сім'я справді вражена. Банда забрала багато годинників та ювелірних виробів. Ніхто не постраждав, але була сильна паніка. Усі були з жахом, бо почували себе дуже вразливими.

Це величезний будинок, тож зрозуміло, чому спочатку ніхто нічого не почув. Крім того, це був перший візит сім'ї [у цей будинок], тому вони не були знайомі з ним. Коли собаки розлютилися і вони почули, як довкола крадуться люди, вони включили тривожну сигналізацію.

Підрозділ екстреної допомоги відреагував негайно, було задіяно кілька поліцейських машин та гелікоптер. Спочатку вони побоювалися, що можуть зіткнутися із ситуацією із заручниками або ще з чим гірше», – повідомило The Sun джерело.

На місце події прибув підрозділ екстреної допомоги, а також поліцейський гелікоптер.

Чеширська поліція заявила The Sun: «Близько 21:50 у середу, 27 грудня, надійшов виклик через пограбування. Заявник сказав, що з будинку вкрали кілька предметів. Було задіяно офіцерів за підтримки поліцейських собак та Національної поліцейської авіаційної служби. На околицях пройшли обшуки, але слідів підозрюваних не виявлено. Наразі арештів не було, розслідування триває».

Зазначається, що по периметру ділянки Гріліша встановлено паркан. На ньому висять попередження про те, що об'єкт охороняється охоронною компанією, а охоронці розміщені у пересувному пункті неподалік.

Гріліш відіграв 90 хвилин у матчі з «Евертоном». Про подію йому повідомили одразу після гри.