27 грудня 2023 09:31

Гвардіола: "Чим більше ти виграєш, тим сильніше хочуть твого провалу. Я з першого дня в "Барсі" відчував, що на це чекають"

Пеп Гвардіола відповів тим, хто має сумнів у «Манчестер Сіті».


«Чим більше ти виграєш, все ще сильніше, ніж будь-коли, хочуть, щоб ти провалився. Я відчував з першого дня у «Барселоні», що люди чекають.


Але наші трофеї – це неймовірно. Усі кажуть: «Як добре вони грають, яка методологія, як це геніально». Але це кажуть лише тому, що я перемагаю. Вони нічого не розуміють у тому, що ми робимо, але віддають належне нам, бо ми виграємо.


Потрібно ознайомитися з межами цього. У той момент, коли ви не виграєте, виникнуть сумніви, але це приємно. Це нормально. Знову сумніви. Подивимося, що станеться.


Кілька днів тому я говорив, що ми чудово зіграли проти «Крістал Пелас», «Ліверпуля» та «Тоттенхема», але не перемогли. І це реальний доказ того, що всім не має значення, як ми граємо. Ми грали приблизно так само, як у ті дні, коли видавали найкращий рівень за останні вісім років. Але ми не перемагаємо, тож це криза, катастрофа.

Критика – це частина нашої роботи. Потрібно приймати, що люди можуть вас критикувати, але тільки тому, що ми не перемагаємо. Тому потрібно спробувати виграти наступний матч», – сказав тренер «Манчестер Сіті».